Glasslook panelen

Glasslook-Ford-Custom

Wat zijn glasslook panelen?

Glasslook panelen zijn panelen die op de bestelauto worden gelijmd. Bij montage van glasslookpanelen wordt er geen gat in de carrosserie geknipt en u kunt er dus niet door naar buiten kijken. De functie is puur en alleen ter verfraaiing van de bus. Ook wordt door aanbrengen van de panelen de zijkant van de bus een geheel met de ingebouwde ruiten.

Glasslook maar dan van glas

Alle glasslook panelen die door AUTOGLASINBOUW.NL geplaatst worden zijn van glas met aan de binnenzijde een coating. Het voordeel van glas is dat het niet krom trekt en kras vast is, blijft dus mooi en gaat lang mee. Doordat de panelen helemaal zwart zijn geeft dat de auto een luxe uitstraling. Alle panelen zijn voorzien EU R43 keurmerk.

Glasslook van echt glas
Glasslook-Renaut-Trafic

Wat kan er allemaal met glasslook?

Vaak worden panelen geplaatst om een geheel van de zijkant van de auto te maken als er al ruiten voor de dubbel cabine zijn ingebouwd. Ook het verbergen van deuken in het zijpaneel is een praktische toepassing, waardoor de auto er weer als nieuw uitziet. 

De panelen zijn leverbaar voor ondermeer het achterste deel, achterzijde, klep of deurtjes maar ook voor het voorste deel van de bestel auto.

We kunnen glaslook panelen maken voor vrijwel elke auto. Veel voorkomende bestelauto’s met glasslook zijn de VW t5, Mercedes Sprinter en de Opel Vivaro.

Offerte glasslook panelen