Glaslook panelen

Wat zijn glaslook panelen?

Glaslook panelen zijn panelen die op de bestelauto worden gelijmd. Bij glaslookpanelen wordt er geen gat in de carrosserie geknipt en u kunt er dus niet door naar buiten kijken. De functie is puur en alleen ter verfraaiing van de bus. Ook wordt door aanbrengen van de panelen de zijkant van de bus een geheel met de ingebouwde ruiten.

Glaslook maar dan van glas.

Alle glaslook panelen die door AUTOGLASINBOUW.NL geplaatst worden zijn van glas met aan de binnenzijde een coating. Het voordeel van glas is dat het niet krom trekt en kras vast is, blijft dus mooi en gaat lang mee. Doordat de panelen helemaal zwart zijn geeft dat de auto een luxe uitstraling. Vaak worden panelen geplaatst om een geheel van de zijkant van de auto te maken als er al ruiten voor de dubbel cabine zijn ingebouwd.In sommige gevallen worden de panelen geplaatst om deuken in het zijpaneel onzichtbaar te maken.

Wat kan er allemaal met glaslook?

De panelen zijn leverbaar voor ondermeer het achterste deel, achterzijde, klep of deurtjes maar ook voor het voorste deel van de bestel auto.

We kunnen glaslook panelen maken voor vrijwel elke auto. Veel voorkomende bestelauto’s met glaslook zijn de VW t5, Mercedes Sprinter en de Opel Vivaro.

Offerte glaslook

(Scroll naar rechts om het formulier in te vullen.)